ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί από τα κοσμηματοπωλεία PETROS TASOULIS JEWELLERY δωρεάν εντός Ελλάδας με την ELTA COURIER, όταν επιβεβαιωθεί η πληρωμή.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες.

Για αποστολές εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης το κόστος είναι 80€. Η μεταφορική εταιρεία είναι η TNT Fedex international shipping.

Για αποστολές εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης το κόστος είναι 100€. Η μεταφορική εταιρεία είναι η TNT Fedex international shipping.

Ο χρόνος παράδοσης είναι 7-15 εργάσιμες ημέρες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΚΟΣΜΗΜΑΤΩΝ

Για την επιστροφή του κοσμήματος θα χρειαστεί να ενημερώσετε εντός δεκατεσσάρων 14 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Μπορείτε να μας κοινοποιήσετε τον αριθμό παραγγελίας, τον κωδικό του κοσμήματος και την ημερομηνία αγοράς στα τηλέφωνα επικοινωνίας (+30) 2105221988, 6976761963 ή μέσω email στο info@petrostasoulis.gr

Μετά την ενημέρωση, ακολουθεί η έγκριση επιστροφής η οποία δίνεται από το customer care.

Εάν η αποστολή του κοσμήματος γίνει ταχυδρομικά, η επιστροφή γίνεται με την εταιρία αποστολής της επιλογής σας και την ανάλογη χρέωση. Σε περίπτωση που γίνεται επιστροφή κοσμήματος από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα πρέπει να καταβάλετε και τα έξοδα εκτελωνισμού.

Οι προϋποθέσεις ώστε να γίνει δεκτό το κόσμημα που θέλετε να επιστρέψετε είναι οι εξής:

  1. Nα μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται σε άριστη κατάσταση.
  2. Να βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία.
  3. Nα συνοδεύεται από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς και τα συνοδευτικά έγγραφα αγοράς από τα PETROS TASOULIS κοσμηματοπωλεία.
  4. Να επιστραφεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα της έγκρισης (σύνολο έως 28ημέρες μετά την παραλαβή του κοσμήματος).

Επιστροφές γίνονται δεκτές και στα φυσικά καταστήματα (PETROS TASOULIS JEWELLERY κοσμηματοπωλεία Αθήνα κέντρο και Κηφισιά)

Αν θέλετε να αλλάξετε το κόσμημα με κάποιο άλλο προϊόν θα πρέπει να μας ενημερώσετε όταν δοθεί η έγκριση επιστροφής. Η αλλαγή μπορεί να γίνει μόνο με κοσμήματα ίσης ή μεγαλύτερης αξίας με αυτό που επιστέφετε. Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα των καταστημάτων ή ελάτε στα PETROS TASOULIS JEWELLERY κοσμηματοπωλεία σε Αθήνα κέντρο και Κηφισιά για τυχόν αλλαγές στο νούμερο δαχτυλιδιού, στο μήκος σε κολιέ ή σε βραχιόλι. Αν θέλετε να χαραχθεί κάποιο όνομα ή ημερομηνία σε δαχτυλίδι, βραχιόλι ταυτότητα ή μεταγιόν μπορείτε να επιστρέψετε το κόσμημα για να γίνει το χάραγμα με ανάλογη χρέωση. Δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.